Direktlänk till inlägg 29 januari 2012

Tusenskönor

Av Viktoria - 29 januari 2012 14:17

Tusenskönor är del två i Kristina Ohlssons deckarserie med Alex, Fredrika och Peder som utredande poliser. I denna bok hittas ett prästpar ihjälskjutet i sin lägenhet i centrala Stockholm och det är våra poliser som får i uppdrag att utreda dödsfallen. Man tror i början att det är mannen som först tagit livet av sin fru för att sedan själv ta sitt liv, allt tyder på detta mycket på grund av ett avskedsbrev som hittas bredvid liken. Alex och Co. tvivlar dock på det. Samtidigt väntar Ali, en man som kommit till Sverige illegalt, i en lägenhet någonstans i Stockholm på att få ansöka om asyl för sig och sedan få hit sin familj. Det blir inte som han tänkt sig.

Jag vill inte säga så mycket mer utan vill istället tipsa om att läsa denna deckare som föll mig helt i smaken, precis som Askungar gjorde. Jag har dessutom beställt den tredje deckaren av Ohlsson. Den boken heter Änglavakter och jag väntar att den ska dimpa ned i brevlådan vilken dag som helst.

                                                  Tusenskönor


 
ANNONS
 
boksnoken

boksnoken

30 januari 2012 19:16

Hennes böcker är såå bra!

http://boksnoken.wordpress.com

 
Vicke

Vicke

30 januari 2012 19:17

Sannerligen! :-)

http://vickesboklada.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Viktoria - Onsdag 12 dec 16:42

Vi har till bokcirkeln idag läst Flickorna av Emma Cline. En bok som jag blev mycket glad över att en av mina bokvänner valde då jag tänkt läsa den men det aldrig blivit av. Det är 1969 och 14-åriga Evie är uttråkad på sommarlovet. Hon bor i San Fr...

Av Viktoria - Söndag 9 dec 08:44

                                                    Jag lyssnar, lyssnar och lyssnar på böcker just nu. Lyssnar medans jag vilar, medans jag pusslar, medans jag lagar mat, medans jag gör allt möjligt. Detta då jag inter riktigt får till läsningen...

Av Viktoria - Torsdag 8 nov 15:04

Det var ganska länge sedan jag läste en bok där jag skrattat rakt ut men det har jag gjort när jag läst En bokhandlares dagbok av Shaun Bythell. Shaun driver ett antikvariat i en mindre stad, Wigtown, i Skottland, ett bortglömt hörn av Skottland som ...

Av Viktoria - Torsdag 8 nov 06:14


Igår när jag kom hem låg det ett bokbrev från Finland i min brevlåda. Det kom från Mikaela Nykvist var debutroman, Rök i fjärran, jag hade den stora äran att få av henne och läsa. Nu har hennes andra roman kommit, en uppföljare till Rök i fjärran och...

Av Viktoria - Onsdag 10 okt 17:30


Sonen fixar middagen och poppar Spotify. Då tar jag ett glas vin, lite ost och läser tidningen. Plötsligt är Sylvia Plath i mitt kök. En oktoberkväll 2018 när familjen är som i ett vakuum i väntan på hur sjukdomen levt vidare och vad som kommer hända...

Presentation


En bokläsande statlig tjänsteman med litteraturvetarbakgrund som helst skulle vilja ha en riktig boklåda och tesalong.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vickes boklåda med Blogkeen
Följ Vickes boklåda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se