Direktlänk till inlägg 29 januari 2012

Tusenskönor

Av Viktoria - 29 januari 2012 14:17

Tusenskönor är del två i Kristina Ohlssons deckarserie med Alex, Fredrika och Peder som utredande poliser. I denna bok hittas ett prästpar ihjälskjutet i sin lägenhet i centrala Stockholm och det är våra poliser som får i uppdrag att utreda dödsfallen. Man tror i början att det är mannen som först tagit livet av sin fru för att sedan själv ta sitt liv, allt tyder på detta mycket på grund av ett avskedsbrev som hittas bredvid liken. Alex och Co. tvivlar dock på det. Samtidigt väntar Ali, en man som kommit till Sverige illegalt, i en lägenhet någonstans i Stockholm på att få ansöka om asyl för sig och sedan få hit sin familj. Det blir inte som han tänkt sig.

Jag vill inte säga så mycket mer utan vill istället tipsa om att läsa denna deckare som föll mig helt i smaken, precis som Askungar gjorde. Jag har dessutom beställt den tredje deckaren av Ohlsson. Den boken heter Änglavakter och jag väntar att den ska dimpa ned i brevlådan vilken dag som helst.

                                                  Tusenskönor


 
ANNONS
 
boksnoken

boksnoken

30 januari 2012 19:16

Hennes böcker är såå bra!

http://boksnoken.wordpress.com

 
Vicke

Vicke

30 januari 2012 19:17

Sannerligen! :-)

http://vickesboklada.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Viktoria - Onsdag 10 okt 17:30


Sonen fixar middagen och poppar Spotify. Då tar jag ett glas vin, lite ost och läser tidningen. Plötsligt är Sylvia Plath i mitt kök. En oktoberkväll 2018 när familjen är som i ett vakuum i väntan på hur sjukdomen levt vidare och vad som kommer hända...

Av Viktoria - Lördag 29 sept 15:10

                                    Bild från förlaget Anne Cleeves deckare från Shetlandöarna med detektiven Jimmy Perez i huvudrollen är onekligen några av mina favoriter. Alldeles nyligen har en ny Cleeves kommit ut på svenska, Vild eld, och jag...

Av Viktoria - Lördag 8 sept 22:25


Jag har rätt mycket med mig själv just nu men mitt i allt det är jag alldeles uppe i allt kring valet. DN var legat på köksbordet hela dagen men först nu, efter 22:00, finner jag ro att bläddra i den. Först ser jag Heidi Fried och allt hon gör och på...

Av Viktoria - Söndag 5 aug 11:45


Igår kring lunch stod jag på biblioteket här i Eskilstuna och efterfrågade Mörkögda augustinatt av Maria Lang, den hade de inte längre. För gammal, hade utgått ur sortimentet. Det gjorde inget, det var ett spontanryck att läsa den nu när augusti är h...

Av Viktoria - Lördag 4 aug 16:51


Peter May har kommit med en ny bok I'll keep you safe, den har just kommit på svenska med titeln Harris tweed, och den är precis lika bra som alla hans tidigare böcker.  Den här gången handlar det om paret Niamh och Ruairdh Macfarlane som driver et...

Presentation


En bokläsande statlig tjänsteman med litteraturvetarbakgrund som helst skulle vilja ha en riktig boklåda och tesalong.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vickes boklåda med Blogkeen
Följ Vickes boklåda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se