Direktlänk till inlägg 12 oktober 2011

Vilken turdag!

Av Viktoria - 12 oktober 2011 22:31

När jag kom hem idag var brevlådan fylld av bokpaket innehållande recensionsex från två förlag, återkommer med recensioner lite längre fram. Dessutom hittade jag just ett mejl från http://alkb.se/ah-vi-kor-en-utlottning-till-va där det stod att jag vunnit utlottningen av en bok hos henne. Strålande tider, härliga tider!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

13 oktober 2011 14:51

Det känns som min turdag också. Bättre sent än aldrig så att säga. Idag har jag börjat beta av alla deltagare från Pocket & Prassel 6.0 Så hittade jag din blogg och blev så glad, av två anledningar. 1. Du bor i Eskilstuna. Och jag är född och uppväxt på en ort i närheten.
2. Du verkar läsa mycket ungdomslitteratur (om vi nu ska vara kinkiga och dela upp böcker så). Och jag har fått många bra boktips av dig nu.
Jag kommer återkomma och är glad att jag hittade hit.

http://sincerelyjohanna.blogspot.com

 
Vicke

Vicke

13 oktober 2011 20:29

Johanna! Så trevligt! Jag har halkat in på ungdomslitteraturen via mitt jobb som svensklärare på högstadiet och har haft turen att få en del recensionsex. Kul om jag kan inspirera dig att läsa någon av dem!
Trevligt med en södermanlänning här på nätet.
Ha det gott!

http://vickesboklada.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Viktoria - Onsdag 12 dec 16:42

Vi har till bokcirkeln idag läst Flickorna av Emma Cline. En bok som jag blev mycket glad över att en av mina bokvänner valde då jag tänkt läsa den men det aldrig blivit av. Det är 1969 och 14-åriga Evie är uttråkad på sommarlovet. Hon bor i San Fr...

Av Viktoria - Söndag 9 dec 08:44

                                                    Jag lyssnar, lyssnar och lyssnar på böcker just nu. Lyssnar medans jag vilar, medans jag pusslar, medans jag lagar mat, medans jag gör allt möjligt. Detta då jag inter riktigt får till läsningen...

Av Viktoria - Torsdag 8 nov 15:04

Det var ganska länge sedan jag läste en bok där jag skrattat rakt ut men det har jag gjort när jag läst En bokhandlares dagbok av Shaun Bythell. Shaun driver ett antikvariat i en mindre stad, Wigtown, i Skottland, ett bortglömt hörn av Skottland som ...

Av Viktoria - Torsdag 8 nov 06:14


Igår när jag kom hem låg det ett bokbrev från Finland i min brevlåda. Det kom från Mikaela Nykvist var debutroman, Rök i fjärran, jag hade den stora äran att få av henne och läsa. Nu har hennes andra roman kommit, en uppföljare till Rök i fjärran och...

Av Viktoria - Onsdag 10 okt 17:30


Sonen fixar middagen och poppar Spotify. Då tar jag ett glas vin, lite ost och läser tidningen. Plötsligt är Sylvia Plath i mitt kök. En oktoberkväll 2018 när familjen är som i ett vakuum i väntan på hur sjukdomen levt vidare och vad som kommer hända...

Presentation


En bokläsande statlig tjänsteman med litteraturvetarbakgrund som helst skulle vilja ha en riktig boklåda och tesalong.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vickes boklåda med Blogkeen
Följ Vickes boklåda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se