Direktlänk till inlägg 12 oktober 2011

Vilken turdag!

Av Viktoria - 12 oktober 2011 22:31

När jag kom hem idag var brevlådan fylld av bokpaket innehållande recensionsex från två förlag, återkommer med recensioner lite längre fram. Dessutom hittade jag just ett mejl från http://alkb.se/ah-vi-kor-en-utlottning-till-va där det stod att jag vunnit utlottningen av en bok hos henne. Strålande tider, härliga tider!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

13 oktober 2011 14:51

Det känns som min turdag också. Bättre sent än aldrig så att säga. Idag har jag börjat beta av alla deltagare från Pocket & Prassel 6.0 Så hittade jag din blogg och blev så glad, av två anledningar. 1. Du bor i Eskilstuna. Och jag är född och uppväxt på en ort i närheten.
2. Du verkar läsa mycket ungdomslitteratur (om vi nu ska vara kinkiga och dela upp böcker så). Och jag har fått många bra boktips av dig nu.
Jag kommer återkomma och är glad att jag hittade hit.

http://sincerelyjohanna.blogspot.com

 
Vicke

Vicke

13 oktober 2011 20:29

Johanna! Så trevligt! Jag har halkat in på ungdomslitteraturen via mitt jobb som svensklärare på högstadiet och har haft turen att få en del recensionsex. Kul om jag kan inspirera dig att läsa någon av dem!
Trevligt med en södermanlänning här på nätet.
Ha det gott!

http://vickesboklada.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Viktoria - Onsdag 10 okt 17:30


Sonen fixar middagen och poppar Spotify. Då tar jag ett glas vin, lite ost och läser tidningen. Plötsligt är Sylvia Plath i mitt kök. En oktoberkväll 2018 när familjen är som i ett vakuum i väntan på hur sjukdomen levt vidare och vad som kommer hända...

Av Viktoria - Lördag 29 sept 15:10

                                    Bild från förlaget Anne Cleeves deckare från Shetlandöarna med detektiven Jimmy Perez i huvudrollen är onekligen några av mina favoriter. Alldeles nyligen har en ny Cleeves kommit ut på svenska, Vild eld, och jag...

Av Viktoria - Lördag 8 sept 22:25


Jag har rätt mycket med mig själv just nu men mitt i allt det är jag alldeles uppe i allt kring valet. DN var legat på köksbordet hela dagen men först nu, efter 22:00, finner jag ro att bläddra i den. Först ser jag Heidi Fried och allt hon gör och på...

Av Viktoria - Söndag 5 aug 11:45


Igår kring lunch stod jag på biblioteket här i Eskilstuna och efterfrågade Mörkögda augustinatt av Maria Lang, den hade de inte längre. För gammal, hade utgått ur sortimentet. Det gjorde inget, det var ett spontanryck att läsa den nu när augusti är h...

Av Viktoria - Lördag 4 aug 16:51


Peter May har kommit med en ny bok I'll keep you safe, den har just kommit på svenska med titeln Harris tweed, och den är precis lika bra som alla hans tidigare böcker.  Den här gången handlar det om paret Niamh och Ruairdh Macfarlane som driver et...

Presentation


En bokläsande statlig tjänsteman med litteraturvetarbakgrund som helst skulle vilja ha en riktig boklåda och tesalong.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vickes boklåda med Blogkeen
Följ Vickes boklåda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se